Zoek planten, artikelen en video's
› Voer de Nederlandse, botanische of streeknaam (deels) in. Plantnaam vergeten? Zoeken met een foto
› Zet uw plantkennis in en help andere tuiniers met het herkennen van een plant.
Home
Kruisdistel

Kruisdistel (Eryngium planum ‘Blauer Zwerg’)

Blauwe distel;

Eerstvolgende tuintip/onderhoud

Het Groot koolwitje drinkt nectar van een groot aantal verschillende kruiden en struiken, zoals rode klaver, vlinderstruik, verbena (ijzerhard) en distels. Alle tips (3)

Beschrijving

Hoogte
Tot 80 centimeter.

Bloeikleur
Blauw.

Bloeiperiode
Juli tot en met augustus.

Standplaats
Zon.

Tips (3)

Het Groot koolwitje drinkt nectar van een groot aantal verschillende kruiden en struiken, zoals rode klaver, vlinderstruik, verbena (ijzerhard) en distels.
 
Kruisdistel hoeft niet te worden gesnoeid.
 
Kruisdistel/Blauwe distel (Eryngium tripartitum) hoeft niet te worden gesnoeid.
 

Foto's (0)

Helaas heeft Tuinsms hier nog geen foto van. Heeft u hiervan een tuinfoto? Dan ontvangen wij deze graag via het contactformulier. Alvast bedankt!

Diensten (0)

Er zijn nog geen diensten toegevoegd voor dit tuinonderdeel. Verkoopt u het in uw (web)winkel of levert u hiervoor onderhoudsdiensten? Meld u aan als partner van tuinsms.nl

Reviews (0)

Er zijn nog geen reviews/beoordelingen van deze plant geschreven. Wees de eerste die deze plant beoordeelt op onderhoudsvriendelijkheid, winterhardheid/vorstbestendigheid en inzetbaarheid. Met uw beoordeling helpt u andere tuiniers bij de keuze voor planten in hun tuin. Alvast bedankt!

Beoordeling schrijven

Om de kwaliteit van reviews te kunnen borgen, is het alleen voor gebruikers van tuinsms met een account mogelijk om een review te schrijven. Wij vragen u om in te loggen of om u in te schrijven bij tuinsms.