Zoek planten, artikelen en video's
› Voer de Nederlandse, botanische of streeknaam (deels) in. Plantnaam vergeten? Zoeken met een foto
› Zet uw plantkennis in en help andere tuiniers met het herkennen van een plant.

Hosta (Hosta sieboldiana ‘Elegant’)

Funkia; hartlelie;

Eerstvolgende tuintip/onderhoud

jun1sep30
Geen zin in slakken bij je Hosta’s? Graaf een halfvol blikje bier of een bol knoflook, knoflooktenen of ui in naast uw hosta. Alle tips (2)

Beschrijving

Hoogte
Ongeveer 70 centimeter.

Bloeikleur
Wit/licht mauve.

Bloeiperiode
Juli tot en met augustus.

Standplaats
Halfschaduw.

Tips (2)

jun1sep30
Geen zin in slakken bij je Hosta’s? Graaf een halfvol blikje bier of een bol knoflook, knoflooktenen of ui in naast uw hosta.
 
Hosta / funkia / hartlelie hoeft niet te worden gesnoeid.
 

Foto's (0)

Helaas heeft Tuinsms hier nog geen foto van. Heeft u hiervan een tuinfoto? Dan ontvangen wij deze graag via het contactformulier. Alvast bedankt!

Blogs (1)

Tuintrends - Asia mania

› Geplaatst op 13-1-2015
In de Aziatische tuin speelt symboliek een belangrijke rol en komen design en natuur samen. Elementen water, steen en de kleur groen staan centraal. Lees meer...

Diensten (0)

Er zijn nog geen diensten toegevoegd voor dit tuinonderdeel. Verkoopt u het in uw (web)winkel of levert u hiervoor onderhoudsdiensten? Meld u aan als partner van tuinsms.nl

Reviews (0)

Er zijn nog geen reviews/beoordelingen van deze plant geschreven. Wees de eerste die deze plant beoordeelt op onderhoudsvriendelijkheid, winterhardheid/vorstbestendigheid en inzetbaarheid. Met uw beoordeling helpt u andere tuiniers bij de keuze voor planten in hun tuin. Alvast bedankt!

Beoordeling schrijven

Om de kwaliteit van reviews te kunnen borgen, is het alleen voor gebruikers van tuinsms met een account mogelijk om een review te schrijven. Wij vragen u om in te loggen of om u in te schrijven bij tuinsms.